Over ons

3Dleren.nl is een website om mensen die met Autodesk 3dsmax en/of V-ray willen beginnen een goede zet in de rug te geven. Op deze site zijn lessen te vinden die volledig gratis en zonder reclame te volgen zijn. De lessen zijn als tekst met afbeeldingen. Geen vervelende video’s die je telkens moet pauzeren en/of terugspoelen. Print deze lessen gewoon uit, en leg ze lekker op je bureau naast je pc. Geen Alt-Tab gedoe!

Ook vind je hier gratis resources zoals 3d modellen textures. Het is wel de bedoeling dat alles wat op deze site wordt aangeboden niet commercieel wordt ingezet.

Deze website is een initiatief van mij: Elmar Nieser. Ik heb ruim 8 jaar ervaring met 3dsmax, en beschouw dit als een uit de hand gelopen hobby. Mijn online portfolio is te zien op http://www.elmarnieser.nl. Verder ben ik één van de weinige in Nederland die in het bezit is van een 3dsmax Associate Certificate, dit is een getuigschrift van professionele productkennis van 3dsmax.


Als je een fout hebt gezien, of je hebt een andere opmerking, plaats dan een reactie op de betreffende les. Als je mee wilt werken of leuke ideeën hebt om deze website aan te vullen neem dan gerust contact op!

3Dleren.nl